Машки и женски романси нумеро 1:

Машки и женски романси нумеро 1:

noonecaresunlessyouareprettyordying

Машки и женски романси нумеро 1:

*….~… – >… Да речеме дека еден тип ххxx и една xxx типка исто така се сакале нели, во рок од 3 години АКО не и појќе, а за целото тоа време направиле Само- 2-3 чекори за да бидат заедно де нели хаха хд
Епа сега драги мои, дали некои паметни луѓе би чекале толку време 3 год во овој случај само и само за да го направат пустиот 4врт чекор ?!ахахаха х) Одговорот е НЕ!
Тие двајцата значи мора да бидат само следново-
а) Будали
б) Спремни за во лудница нели де хд
и под в) мораат во краен случај останува можат да бидат само филозофи
Еве зошто е нели така…
-> … -Будалите ке речат – Еее јас чекав што чекав сеа одам малку да подремам оти се изморив од толку чекање де и на крај кажува момент, а јас уствари што беше тоа што го чекав пошто нели не ми текнуе во моментот де ахаха хд

->… -Лудите би рекле вака – толку јас те сакам со години што мојава љубов не згаснува туку само асоцира на некој манијак Лудо зацапан од љубов де нели ахахахаха х)))

– и на крај филозофот ти доаѓа и ти вика онака мудро филозофски начин кажано де нели …
– Абе па луѓе видете сега значи јас чекав со години, уште ке чекам да го направи тој Историски 4врт чекор што сигурно ке ја смени историјата и еволуцијата на човештвото за 2 милениума наназад хд
затоа драги мои како викаат де нели, кој чека -ке дочека де така оди зборот де хахахахаха xD xD xD ;)))
* inaku posveteno na nekoi specijalni lugje* hhh
Epa sea toa ke e sto se moze tuka … ~…*

НАРАВОУЧЕНИЕ- ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН НИ Е ЖИВОТОТ И ДЕКА АКО НЕ’ ПОБРЗАМЕ КЕ СФАТИМЕ ДЕКА СМЕ ЗАГУБИЛЕ И ТОА ШТО МАЛКУ СМЕ ГО ИМАЛЕ затоа научете да живеете во моментот, бидете посрекни и повесели, и што е Најважно де нели Преземете некаков си РИЗИК и инаку да не оставате на ветрот да го дувне тоа што според вашата судбина е автоматски ваше или ви припаѓа само и Само ВАМ Драги Мои Пријатели! …Епа сега останува да ви кажам само едно… срекен ви пат! hahaha ;)))

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s