Karakteristiki na nezrelite mashki

Karakteristiki na nezrelite mashki

noonecaresunlessyouareprettyordying

Карактеристики на денешниве Машки, се разбира оние најнезрелите де! хаха х))) ;)))
14 October 2013 at 20:33
*…~…=>~…Карактеристики на денешниве Машки,се разбира оние најнезрелите де!

… 1) – Тролачи – прва класа (platinum edition)…

2) – Кретени со големо его- (special edition) 😀 ;)))

3)- Манијаци, или сталкерс… (deluxe edition) ама сепак интересни се доволно за окото на девојките колку да не се најдат на блок листата де! x) haha 😀 :p ;))

4)- Памет- дрво( зборувам за тие најнезрелите пошто навистина има паметни во оваа џунгла чунки ај не се гледаат добро…та мораш да стајш некои провидни леќи или специјални очила за подобро да може да се види де! хахаха xD:P ;)))

5) -Девојки- Нема и Не Ке Се Роди Поубава и Попаметна и доволно Совршена за да ги заинтересира доволно де нели ахахах

… Значи повторувам не е ова навреда за оние Вистинските Машки само за тие незрелите де ..белки чиниш има разлика. 😀 ;)))

6) – учев,не научив ниту планирам некогаш да учам на овој свет пошто нели можам тоа и во задгробниот живот да го правам де

7- Женските се рангираат на:

а) грда- ама резерва ке ја стаам де;

б) погрда али ај ке се најде де и

в) најгрда- зависи… пошто …може да е ‘најгрда'(нема таква девојка хехе ;)))… ама зависи тоа колку его има машкото ако девојката е многу грда за него прави одма UNFRIEND…

8) ако треба да бира помеѓу паметна и грда што ке одбере?- грда- пошто нели ако е паметна таа и нема да ги избере нив…

9) Убава или паметна?! -хмм овде ти е вака- 70% убава спрема 10 % паметна и 20 % за да умее да трола исто како нив ахаха…  колку демек за да можат да си парираат де ух шубо ке им биде така некој што може ПОТПОЛНО да ги Разбере до крај аххх 😀 X))) :p ;))) ^^

10) и еден Голем Заклучок за крај де нели- ке си речат еми тоа e- e нема правда за нас де нели?!… :/// :((( hhh 😀 😉 :p ;))) ^_^

*… ~…=> Повторувам да се знае дека не се Сите Машки ИСТИ и дека не се СИТЕ КРЕТЕНИ тоа ДА се ЗНАЕ! нели де хаха хд…

p.s:

ааа…и да ..ке забораев за малку.. ако девојката е прилично убава така така- и прават или блок или пак си ја ставаат…

…во оние де нели Special Friends- САМО за манијачење за да бидат спремни за кога ке влезат у онаа фаза на stalker mode

… ако им се допаѓа одат на stalker mode- се вклучуваат де ако им се допаѓа се’ појќе и појќе се трудат ја игнорират…

а ако во случај не дај Боже пупу ухох се заљубат во девојката- еех тоа е многу лесно после од што немаат што како да…прават… со своите навидум големи чувства и затоа од огромна љубов што чувствуваат имаат Огромна Потреба да ја Блокнат! haha taka de 😀 ;)))

ФАЛА ВИ МНОГУ за СЕ’! ;)))

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s