Предизвикувал пожари, снимал видео, па го објавил записот на „Тик Ток“ — Мој Збор

Полицијата работи на идентификување на идентитетот на пироманот кој на социјалната мрежа ТикТок се појафали како пали растенија во шума. Од МВР велат дека добиле пријава преку сервисот „Црвено копче“ за лице кое на сервисот за споделување на видеа ТикТок се снима додека врши палење на јавни површини. Лицето кое со својата постапка ја згрози […]

Предизвикувал пожари, снимал видео, па го објавил записот на „Тик Ток“ — Мој Збор
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s