„Јас сум Миа” е бестселер, и други работи што да ми ги кажеа лани, ќе им речев ‘Не трескајте глупости’ — Jana Misho

Почнато од „да видам дали можам”, завршено како најпродавано на штандот на Арс Ламина и Литература.мк.

„Јас сум Миа” е бестселер, и други работи што да ми ги кажеа лани, ќе им речев ‘Не трескајте глупости’ — Jana Misho
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s