Лусинда Бери – авторката на „Совршеното дете“ — WhisperingBooks

Интервју со писателката на нам познатата „Совршеното дете“. Таа ни открива од каде ја добива инспирацијата и напуштањето на работата како психолог за да се посвети на пишувањето. Зошто ја напуштивте вашата работа како психолог? Дали ова знаење ви помага во создавањето на вашите романи? Заминав од UCLA (Калифорниски Универзитет во Лос Анџелес) откако заврши […]

Лусинда Бери – авторката на „Совршеното дете“ — WhisperingBooks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s