Шерон Болтон: Привилегија е да имаш читатели од цел свет — WhisperingBooks

Шерон Болтон е англиска писателка на трилери и мистерии. На македонската читателска публика им е позната по неодамна издадената “Жив мртовец” и “Мали црни лаги”, и двете во издание на Сакам Книги. Во ова интервју таа открива што и’ е најтешко во пишувачкиот процес, со кпи актери би сакала да ја гледа адаптацијата на “Жив […]

Шерон Болтон: Привилегија е да имаш читатели од цел свет — WhisperingBooks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s