Цитат: „Пријателска љубов?“ — Зборувај ми за животот

Ах го познавам тој мирис. Мирисот со кој среќно заспивав и кој силно ме измчуваше кога бев далеку од него. Мирисот кој остануваше на мојата коса кога ќе се стуткав легната на неговите гради. Мирисот кој  го чувствував на мојата кожа од неговиот џемпер кој го носев таа вечер. Е тој мирис толку многу ме […]

Цитат: „Пријателска љубов?“ — Зборувај ми за животот

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s