My writing ramblings

Featured Post

My favorite pancake restaurant

When I was younger I loved pancakes. Excuse me, I loved MAPLE SYRUP. Pancakes were a way to get as much maple syrup on my plate, my hands, and my face.

Latest Posts

Луиз Џенсен: “Најсреќна сум со моето куче”

Originally posted on WhisperingBooks:
Денес се дружиме со писателката Луис Џенсен. Авторка на напнатите и возбудливи психолошки трилери, “Сестрата”, “Подарокот”. Што е тоа што би ги изненадило повеќето да го знаат за вас? Не можам да гледам или читам вести, затоа што слушањето за криминал многу ме вознемирува. Кога пишувам темни настани одбегнувам да слушам…

Најдобрите прочитани оваа година — WhisperingBooks

Photo by Oleg Zaicev on Pexels.com Со приближувањето на крајот на оваа поинаква година за сите нас, средувајќи си ги сите впечатоци, убави и лоши моменти, ние читателите често знаеме да се присетиме на прочитаното до сега и да ги издвоеме најдобрите. Јас се потрудив да ви ја состават мојата листа за најдобрите десет прочитани […] … Continue reading

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.